Rideleir - Sommerens eventyr Drømmer du om en uke med hest, flotte opplevelser, kombinert med nye og gamle venner med hest? Rideleir i Drøbak er for alle aldre og nivåer. 


Her blir det dressur, sprang, bakkearbeid, feltritt, voltige og tur.
Det blir også praktisk stallopplæring som møkking, flising og rutiner i stallen
Pussing og stell av hest og utstyr.
Praktisk og teoretisk kunnskap om ulike hesteraser, hestens anatomi og mye mer.
Vi deler inn i grupper etter nivå og rir 2 ganger om dagen (Bortsett fra en dag, hvor vi drar på stranden og griller, bader og koser oss etter en rideøkt) Alle får en hest de har ansvaret for, og skal møkke for den og holde orden hos den. Det serveres 3 måltider, med god hjemmelaget middag.

Treningsleir vil være mer konkurranserettet enn vanlig overnattingsleir, her vil det være litt høyere krav til å være mer selvstendig. På denne leiren går vi i dybden på sprang og dressurridning. Det å trene hesten/ponnien riktig både i dressur og med bommer i bakkearbeid og selvsagt sprangtrening, og litt feltritt. Denne uken er tiltenkt de som rir på øvet 1, øvet 2 og  satsnings gruppen her i rideskolen eller de som har egen hest. 

Etter påmelding får du en bekreftelse opp på skjermen, betalingsinfo, og annen praktisk info vil komme fortløpende. DET ER BINDENDE PÅMELDING. 

Ta kontakt med rideskolen@ellehest.no for mere informasjon 


Dagleirene møter fra og med mandag kl 09.00-17.00. Fredag er også dagleiren slutt 14.00, med oppvisning fra kl 12.00. Det blir servert varm lunsj på dagleir. Se ellers informasjon over.

Pris daglier: 5.500.- 


Etter påmelding får du en bekreftelse på mail, med betalingsinfo, og annen praktisk info. DET ER BINDENDE PÅMELDING.Ta kontakt med  rideskolen@ellehest.no for mere informasjon 

Påmelding 

Sommer 2024 

Uke 26 Dagleir 
Uke 27 Dagleir
Uke 31 Treningsleir (dagleir)
 

Påmelding finner du under!


Påmelding rideleir 2024

Vilkår

Deltager har akseptert vilkårene I denne avtalen når det er markert "Jeg godkjenner vilkårene for påmelding til kurs" og klikket "meld på nå".

Angrerett

Ved påmeldt kurs eller stevne gjelder ikke angrerettsloven på samme måte som ved kjøp av f.eks varer på internett.

Generelle vilkår

Disse betingelsene gjelder fra 01.01 2024 ved Drøbak Rideskole.
1. All ferdsel i og rundt stallen og Drøbak Ridesenter sitt område samt deltagelse på kurs og leie av hest skjer på eget ansvar. Drøbak Ridesenter AS kan ikke holdes ansvarlig for skader og ulykker med unntak av påvist grov uforstand fra Drøbak Ridesenter sin side. Alle elever skal ha sin egen forsikring mot skader og ulykker. Det er forbundet med risiko for skader når man omgår/rir hester

2. Drøbak Ridesenter sine til enhver tid gjeldende stallregler skal følges, brudd på disse kan føre til bortvisning

3. Man regnes som på endelig påmeldt til kurs hvis en eller flere av følgende kriterier er oppfylt. a) Møtt opp og deltatt på ridekurset. b) signert/sendt inn påmeldingskjema. c) betalt kurset. Er man å regne som påmeldt til ride kurset har man ikke rett til refusjon av noe av kurset om man avbryter kurset underveis uansett årsak.

4. Elevene er ikke ansvarlig for eventuelle skader på hest og utstyr, utenom hvis de viser GROV uforstand OG/ELLER overlegg

5. Hvis Drøbak Ridesenter må avlyse en time eller flere grunnet Force Major(Brann, Orkan, etc) erstattes ikke kurset


Drøbak Ridesenter
Drøbak 01.01. 2024

Drøbak Ridesenter. Alle rettigheter reservert.