Ridekurs

                          Vi tilbyr rideskolekurs fra nybegynner til viderekommen og i alle aldre.

Alle kurs er halvårskurs, man binder seg for en hel periode av gangen. Ridningen foregår en gang pr. uke på fast dag til fast klokkeslett.

Ubenyttede timer regnes som tapt. Kun ved fremvisning av legeerklæring kan disse bli erstattet etter avtale, se våre betalingsbetingelser for mer info. Husk vanlig rideskole i ferier. Rideskolen er kun stengt på røde dager.


Bindene påmelding. Knøtt

For barn opp til 7 år som ønsker å ri, men kanskje ikke er helt klare for å ri alene eller kan ha vanskelig med å holde fokus i 45 minutter på vanlig time. Her vil barna lære start/stopp og sving. Denne timen er også en fin aktivitet for barn og voksen sammen. Foreldre må delta aktivt til barnet kan svinge selv. 

Nybegynner 

For de som aldri har ridd før, ridd litt eller enda er litt usikker på trav og galopp. Mulighet for å ha med leier i skritt og trav, det forventes at en voksen eller en kompetent person kan bistå med leiing. Vi gir opplæring i starten av semesteret. 

Lett Øvet 

Må kunne styre hesten selvstendig i skritt og trav. Ri lettridning uten å holde i salen, og kunne galoppere på sporet. Her er det ikke tillat med leier.

Øvet 1

   Kunne ri de fleste hester i skritt og trav, kunne manøvrere hesten i galopp. Og kunne ridebanensveier.

Øvet 2

   Kunne ri de fleste hester i alle gangarter og kunne ridebanens veier. Samt begynne med innvirkning på hesten i alle gangarter.

Sprang Lett øvet

 For de som går på Lett øvet/øvet nivå og vil lære mer om sprang eller ønsker å bli tryggere på sprangbanen.

   

Sprang Øvet

For de som går på øvet/satsningsgruppe og ønsker mer rutine på sprangbanen

Ungdom/Voksen Lett øvet

   Her er alle over 17år velkomne. For de som kanskje vil ta opp igjen ridningen etter noen år av, eller ønsker å ha det litt gøy i hverdagen. 

 

Ungdom/Voksen Øvet

Her er alle over 17år velkomne. For de som ønsker å holde liv i ridningen og utfordre seg selv med. Kunne ri de fleste hester i alle gangarter og kunne ridebanens veier. Samt begynne med innvirkning på hesten i alle gangarter.

Satsningsgruppe 

Her er målet å kunne ta med rytterne ut på stevner og delta i for eksempel FERDcup. Her må rytter kunne innvirke på hesten og kunne ri de fleste hester i både sprang og dressur. 

Lyst til å bli melde deg på eller høre mere om våre kurs?

Meld deg på her: Påmelding kurs

Kontakt Oss 

Nordre Ellevei 40, 1449 Drøbak 

Rideskolen@ellehest.no 

 

Drøbak Ridesenter. Alle rettigheter reservert.