Ridekurs

                          Vi tilbyr rideskolekurs fra nybegynner til viderekommen og i alle aldre.

Alle kurs er halvårskurs, man binder seg for en hel periode av gangen. Ridningen foregår en gang pr. uke på fast dag til fast klokkeslett.

Ubenyttede timer regnes som tapt. Kun ved fremvisning av legeerklæring kan disse bli erstattet etter avtale, se våre betalingsbetingelser for mer info. Husk vanlig rideskole i ferier. Rideskolen er kun stengt på røde dager.


Bindene påmelding. 

Da vi dette semesteret kun har rideskole to dager pr uke er det begrenset kapasitet. Dere vil få svar på påmelding så snart kabalen er satt opp, men vi vil ikke kunne garantere plass for alle.
Privattimer og helgekurs er derimot åpne for alle uansett om man er fast elev i rideskolen eller ikke. Følg med på vår side Drøbak Rideskole på Facecook for påmelding av disse. Nybegynner/Lett Øvet

For de som aldri har ridd før, ridd litt eller enda er litt usikker på trav og galopp. Mulighet for å ha med leier i skritt og trav, det forventes at en voksen eller en kompetent person kan bistå med leiing. Vi gir opplæring i starten av semesteret. 

Øvet 

Kunne ri de fleste hester i alle gangarter og kunne ridebanens veier. Samt begynne med innvirkning på hesten i alle gangarter.

Ungdom/Voksen 

Her er alle over 17år velkomne. For de som kanskje vil ta opp igjen ridningen etter noen år av, eller ønsker å ha det litt gøy i hverdagen. 

 


Lyst til å bli melde deg på eller høre mere om våre kurs?

Meld deg på her: Påmelding kurs

Kontakt Oss 

Nordre Ellevei 40, 1449 Drøbak 

Rideskolen@ellehest.no 

 

Høst semester Rideskolen 2024

!BINDENE PÅMELING!

Oppstart uke 35 og semester slutt uke 51 2024

Totalt 18 ganger.

Vanlig rideskole time: 500 ,- pr gang betales i sin helhet ved oppstart

For info om nivå klikk her Ridekurs

Kurs høstsemester rideskole (MERK: Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer)

Tirsdag:

16.15-17.00: Nybegynner/Lettøvet

17.00-17.45: Øvet barn/ungdom

17.45-18.30: Ungdom/voksen

18.30-19.15: 

Fredag:

16.15-17.00: Nybegynner/Lettøvet

17.00-17.45: Øvet barn

17.45-18.30: Øvet barn/ungdom

18.13-19.15: Ungdom/voksen

Kursavgiften blir fakturert etter påmelding via vår hjemmeside, og er bindende. Ved påmelding skal alle felt i påmeldingsskjemaet fylles ut. Deltager har akseptert vilkårene I denne avtalen når det er markert "Jeg godkjenner vilkårene for påmelding til kurs" og klikket "meld deg på nå".

Vilkår

Angrerett

Ved påmeldt kurs gjelder ikke angrerettsloven på samme måte som ved kjøp av f.eks varer på internett.

Bindende påmelding!

Refusjon av økter

Opp til 0 økter kan refunderes.

Generelle vilkår

Disse betingelsene gjelder fra 01.07.2024 ved Drøbak Rideskole.
1. All ferdsel i og rundt stallen og Drøbak Ridesenter sitt område samt deltagelse på kurs og leie av hest skjer på eget ansvar. Drøbak Ridesenter AS kan ikke holdes ansvarlig for skader og ulykker med unntak av påvist grov uforstand fra Drøbak Ridesenter sin side. Alle elever skal ha sin egen forsikring mot skader og ulykker. Det er forbundet med risiko for skader når man omgår/rir hester

2. Drøbak Ridesenter sine til enhver tid gjeldende stallregler skal følges, brudd på disse kan føre til bortvisning.

3. Man regnes som på endelig påmeldt til kurs hvis en eller flere av følgende kriterier er oppfylt. a) Møtt opp og deltatt på ridekurset. b) signert/sendt inn påmeldingskjema. c) betalt kurset. Er man å regne som påmeldt til ride kurset har man ikke rett til refusjon av noe av kurset om man avbryter kurset underveis uansett årsak.

5. Alle som rir må møte i tide til å hjelpe til med av/på saling. Av/på saling skjer på eget ansvar. Av påsaling av hestene/ponniene er en viktig del av rideundervisningen og vil hjelpe å skape en bedre og tryggere rytter. Det vil gis opplæring på starten av semesteret

6. Elevene er ikke ansvarlig for eventuelle skader på hest og utstyr, utenom hvis de viser GROV uforstand OG/ELLER overlegg

7. Hvis Drøbak Ridesenter må avlyse en time eller flere grunnet Force Major(Brann, Orkan, etc) erstattes ikke kurset

8. Hvis Drøbak ridesenter må avlyse en time grunnet sykdom, syke hester eller lignende får man et gavekort på en gratis time.

9. Det er ikke anlednign til å ta igjen tapte timer. Refusjon er kun mulig ved fremvisning av sykemelding

11. Alle kurs vil inneholde både teori, voltige, dressur, bommer, og kavaletter.

12. Varighet og innhold. Alle økter varer i 45 minutter*, dette inkluderer oppstilling, opprop, skritt, aktiv ridning og sluttoppstilling, avstigning. 


Drøbak Ridesenter
Drøbak 01.07. 2024

Drøbak Ridesenter. Alle rettigheter reservert.