Praktisk informasjon


  • Sikkerhet en viktig faktor på DRS. På vår rideskole legger vi stor vekt på at rideopplæringen skal foregå i trygge omgivelser. Vi er nøye på at alle våre elever rir med godkjent utstyr, og oppmuntrer alle til å gå til anskaffelse av sikkerhetsvest.(Ryttere under 18 år skal benytte vest på sprangkurs) I all håndtering av hestene vektlegger vi sikker og trygg omgang - og derfor er ridesikkerhet og korrekt håndtering av hestene en viktig ingrediens i vår rideopplæring, og det vil bli satt av minst to timer i semesteret til sikkerhet i stallen og håndtering av hesten.


  • Elever som oppholder seg i og rundt ridesenteret og som rir på ridekurs, er hos oss på eget ansvar. Rideskolen står ikke til ansvar for skader og ulykker i forbindelse med aktiviteter på senteret eller på ridetimer. Det anbefales at alle elever tegner egen ulykkesforsikring mot skader og ulykker.

  • Alle kurs er halvårskurs, man binder seg for en hel periode av gangen. Ridningen foregår en gang pr. uke på fast dag til fast klokkeslett.


  • Ubenyttede timer regnes som tapt. Kun ved fremvisning av legeerklæring kan disse bli erstattet etter avtale, se våre betalingsbetingelser for mer info. Husk vanlig rideskole i ferier, rideskolen er kun stengt på røde dager.

  •  KUN sykemelding fra lege er gyldig grunn for refusjon. Ved sykemelding betales de ridetimer de to første ukene (minimum to ridetimer) etter at sykemelding er levert. Dette er for at Drøbak ridesenter skal ha mulighet til å fylle opp kurset.    Drøbak Ridesenter. Alle rettigheter reservert.