Aktiviteter


For Drop In timer følg med på facebook siden vår! 

Ponnidag

En dag fra kl 10.00 – 15.00 

«Ponnidag» passer for barn som ikke har ridd før, og de som har litt erfaring med hest, men ønsker å bli tryggere på håndtering og stell av hest.

Kurset er en dag, og består av en rideøkt, litt teori og stallarbeid. Deltakerne vil få trening på sits og grunnleggende rideferdigheter. De vil få opplæring i stell av hest og sikkerhet i stall.

Målgruppe: Nybegynnere-øved.

Dato: 

5. Mai

Foreldre og barn kurs

To dager fra kl 09.00-16.00 (16.30-20.00 fredag)

«Foreldre og barn»-kurs passer for foreldre og barn som vil ha en hyggelig helgeaktivitet sammen. 

Kurset går over to dager, og består av ridetimer og teori begge dager. Deltakerne vil få trening på sits og grunnleggende rideferdigheter, og får ri både inne i ridehus og ute i terrenget. De vil få opplæring i stell av hest, grunnleggende ridning og daglig håndtering av hest. Det blir tilpasset etter nivå.

Målgruppe: Alle

Dato: 

31. Mai-1. Juni

Voksendag

En dag fra kl. 09.00 – 15.30/16.00 (varierende utifra antall påmeldte) 

«Voksendag» er et kurs for de over 16 år. Det blir dressur/bomarbeid på formiddagen og bomarbeid/sprang på ettermiddagen, lunsj med instruktøren og hest som samtaletema.

På dette kurset får deltakere større frihet, slik at kurset kan kombineres med en tur innom butikken, eller luftetur med hunden. 

Målgruppe: Alle over 16 år.

Dato: 

11. Mai

8. Juni

Dressurdag

En dag fra kl 09.00 – 16.00

«Dressur» passer for alle som ønsker å lære mer om grunnridning og samarbeidet mellom hest og rytter. På dette kurset jobber vi mot å skulle ri et dressurprogram, og "danse med hesten". 

Kurset er en dag, og består av to rideøkter, litt teori og stallarbeid. Deltakerne vil få trening på sits, grunnleggende rideferdigheter og hvordan ri et dressurprogram. De vil få opplæring i hvordan lese et dressurprogram.

Målgruppe: Alle

Dato:


Feltritt kurs

En dag fra kl. 09.00 –16.00

«Feltritt»-kurs inneholder to rideøkter med hinder og bommer hvor man blir introdusert for forskjellig type hinder og bommer knyttet til feltritt. Det er også en liten teoriøkt til lunsjen. Det blir servert mat, drikke og noe å knaske på.

Målgruppe: Alle. Det er et krav om at du må kunne stelle og sale på hesten din delvis selv. vi tilpasser slik at alle som ønsker får delta

Dato: 

4. Mai

Spranghelg

To dager kl 09.00-16.00 

«Spranghelg» passer for de som ønsker å lære mer om sprangridning eller utvikle seg mer som rytter. Dette kurset er for ryttere på lett øvet nivå og oppover, man må kunne ri hesten selvstendig i skritt og trav, og kunne sale opp tildels selv. Det blir servert mat, drikke og noe å knaske på.

Kurset går over to dager, og består av en rideøkt og en teoriøkt per dag. Man vil få trening i sits, grunnleggende sprangferdigheter og hvordan bli en bedre rytter.

Målgruppe: Alle. Det er et krav om at du må kunne stelle og sale på hesten din delvis selv. vi tilpasser slik at alle som ønsker får delta

Dato: 

27.-28. April

25.-26. Mai

Stevnekurs

To dager kl 17.00-20.00 fredag & kl 09.00-16.00 lørdag

«Stevne»-kurset passer for de som ønsker å lære mer om stevneforberedelser, reglement og selve stevnedagen.  Det blir servert mat lørdag, drikke og noe å knaske på fredag og lørdag.

Kurset går over to dager, og består av en ridetime per dag, det vil være en teori økt hver dag. 

Målgruppe: alle nivåer!

Dato: 22.-23. mars & 14.-15. juni

RideskolestevnerSOMMERSTEVNE 16. juni

Sommerstevne med grillmat søndag 16. juni!
Drøbak Ridesenter. Alle rettigheter reservert.