Aktiviteter


For Drop In timer følg med på facebook siden vår! 

Ponnidag

En dag fra kl 10.00 – 15.00 

«Ponnidag» passer for barn som ikke har ridd før, og de som har litt erfaring med hest, men ønsker å bli tryggere på håndtering og stell av hest.

Kurset er en dag, og består av en rideøkt, litt teori og stallarbeid. Deltakerne vil få trening på sits og grunnleggende rideferdigheter. De vil få opplæring i stell av hest og sikkerhet i stall.

Målgruppe: Nybegynnere-øved.

Dato: 


Voksendag

En dag fra kl. 09.00 – 15.30/16.00 (varierende utifra antall påmeldte) 

«Voksendag» er et kurs for de over 16 år. Det blir dressur/bomarbeid på formiddagen og bomarbeid/sprang på ettermiddagen, lunsj med instruktøren og hest som samtaletema.

På dette kurset får deltakere større frihet, slik at kurset kan kombineres med en tur innom butikken, eller luftetur med hunden. 

Målgruppe: Alle over 16 år.

Dato: 


Spranghelg

To dager kl 09.00-16.00 

«Spranghelg» passer for de som ønsker å lære mer om sprangridning eller utvikle seg mer som rytter. Dette kurset er for ryttere på lett øvet nivå og oppover, man må kunne ri hesten selvstendig i skritt og trav, og kunne sale opp tildels selv. Det blir servert mat, drikke og noe å knaske på.

Kurset går over to dager, og består av en rideøkt og en teoriøkt per dag. Man vil få trening i sits, grunnleggende sprangferdigheter og hvordan bli en bedre rytter.

Målgruppe: Alle. Det er et krav om at du må kunne stelle og sale på hesten din delvis selv. vi tilpasser slik at alle som ønsker får delta

Dato: 


Drøbak Ridesenter. Alle rettigheter reservert.