Hest på for

Har du lyst på kjenne på hvordan det er å ha egen hest? Vi tilbyr å ha hest på for i helger og ferier. 

Med hest på for har du ansvaret for møkking, kos, stell og ridning den dagen/helgen du har hesten din på fôr. Dette er en gylden mulighet for å kjenne på hvordan det er å ha egen hest. Det vil være mulighet for å bli med på kurs og andre aktiviteter med sin forhest.  

Det er anledning til å ri en gang pr dag. Man rir da på samme måte og nivå som man gjør på egen time i rideskolen. Det er anledning til å til å ri i opptil 60min. Husk da at det skal være skritt 10min på starten og slutten av økten, samt en skrittepause ca midt i økten. Ut over dette kan man stelle hesten så mye man vill, gresse den etter avtale med rideskoleansvarlig. Husk også å møkke, fylle vann og tørke over utstyret til din forhest.

Det er kun anledning til å ri dressur eller skirttetur når man har hest på for OBS: bommer eller sprang er ikke tillatt utenom timer. (Helforryttere følger egen avtale). 

Det er IKKE anledning til å låne ut forhesten til andre enn den som har avtale som forrytter! Dersom man ikke har annledning til å komme til sin forhest avtales dette med rideskoleansvarlig.

Dersom man har påløpende foravtale er det en måned oppsigelsestid.

Har du spørsmål angående fôr hest, send en mail til Rideskolen@ellehest.no 

Se prisliste for pris. 


OBS: Når man tar inn hestene fra paddock er det viktig at man ikke lar en hest så igjen alene. Dersom det kun er en hest igjen må man få hjelp så man får tatt inn denne også samtidig.

OBS: Dersom det er arrangementer på Drøbak Ridesenter, feks stevner eller kurs, forbeholder vi oss retten til å bruke hester selv om de er satt ut på for. Fôrverter som deltar på arrangementene vil ha førsterett på å bruke hesten, men ikke nødvendingvis alene. Dersom forvertene ikke deltar på arrangementet kan de etter avtale bruke hesten etter at arrangementete er slutt, eller bytte fôrdag avhengig av hva som passer best for Drøbak Ridesenter. 

Drøbak Ridesenter. Alle rettigheter reservert.